16.04.2013
Nytt Fjelltrim-år


Bildet er fra fellesturen til Væremsnubben/Morvikfjellet i fjor.


Turgruppa i Rørvik Idrettslag ønsker velkommen til en ny sesong med fine turer i Ytre Namdal gjennom den såkalte Fjelltrimmen. Årets Fjelltrim omfatter 14 turer i varierte omgivelser.

De 14 toppene er Dalafjellet, Vattatuva, Dragstind, Valøytind og Vattafjellet på Vikna; Lauvhatten, Hestviktind, Rotvikfjellet, Skiftingspynten, Trollborga, Tyskenghatten,Vattin og Væremsnubben i Nærøy og - den eneste faste, og den størst toppen i Ytre Namdal -  Heilhornet i Bindal.

Du finner alle turene nærmere beskrevet på Turgruppas hjemmeside. Her finner du også informasjon om fellesturene, som ennå ikke er helt avklart, men den førte turen går til Sør-Eitran 26. mai, så merk deg datoen allerede. I tillegg finner du på sida kart med merket forslag til rute. Både kart og beskrivelse kan skrives ut.

Fjelltrimsesongen varer fra april 2013 til utgangen av mars 2014. Klippekort kan leveres på Fjelltrim-treffet i slutten av mars 2014, eller til en av kontaktpersonene i Fjelltrimmen.
Når du har fått 10 av 14 klipp har du gjort deg fortjent til en oppmerksomhet fra Turgruppa. For barn under 12 år er det nok med 5 klipp.

Det er også opprettet en egen side på Facebook. Søk på Fjelltrimmen v/Rørvik Idrettslag.

Mer om Fjelltrimmen her.

 Tilbake til start