12.04.2011
Ny Fjelltrim

Dragstind i Vikna er en av toppene i årets Fjelltrim.

Turgruppa i Rørvik idrettslag ønsker velkommen til ny fjelltrimsesong med mange fine turer i Ytre Namdal. I "startpakken" for årets sesong finner du 14 topp-turer. Et par av disse er nye, så som Varøylonga og Skavdalsfjellet i Nærøy, men alle befinner seg i Ytre Namdal. Krona på verket er som vanlig Heilhornet i Bindal.

Fjelltrimmen er Rørvik idrettslags populære turer til utvalgte topper i Vikna, Nærøy, Leka og Bindal. I alt 14 topper velges ut og dersom du klarer å bestige 10 av disse i løpet av året, er du kvalifisert til årets Fjelltrim-kopp. De 14 toppene i årets fjelltrim er; Dragstind, Valøytind, Varpafjellet og Vattafjellet i Vikna; Eiternestinden, Finnefjellet, Hestviktind, Rotvikfjellet, Skavdalsfjellet, Skiftningspynten, Varøylonga og Væremsnubben i Nærøy; Tyskenghatten i Leka og altså Heilhornet i Bindal.

I regi av Fjelltrimmen arrangeres det også fellesturer til ett eller flere utvalgte mål i nærområdet og en lengre utflukt med overnatting. I år er denne tenkt lagt til Stokkøya i Åfjord kommune i Sør-Trøndelag.

For mer informasjon om denne turen og de andre turene i Fjelltrimmen;
Se turgruppas egen hjemmeside.

       Tilbake til start